Busselskab

Blandt de forskellige busselskaber i Danmark kan vi hos Papuga A/S tilbyde noget ekstra. For det første er vores busselskab af meget høj kvalitet, hvilket kan ses både på vores busser og på vores personale. For det andet yder vi en helt ekstraordinær service, der skiller os ud fra konkurrenterne. For det tredje tilbyder vi en meget bred vifte af destinationer både i Danmark og i udlandet. For det fjerde er vores mange rejser sammensat, så der er noget for enhver smag, hvilket gør os attraktive for mange slags rejsende.

Alt i alt tilbyder vi således rejser af høj kvalitet med bus til både indenlandske og udenlandske rejsemål, hvor de mange forskellige rejser giver mulighed for store oplevelser både inden for kultur, natur, sport og meget mere. Vi er et dansk selskab med danske chauffører og danske rejseledere, og vi sætter en ære i at servicere vores danske kunder på allerbedste vis. Vi tilstræber selvfølgelig altid at gøre vores kunder glade og tilfredse, ikke mindst fordi sådanne kunder gerne kommer igen en anden gang.

Hos Papuga sætter vi kvalitet og komfort i højsædet. Alle vores busser er fabriksnye med et moderne design, som afspejler sig i vores kunders behov.
Vores kompetente chauffører får løbende kurser i, hvordan man håndterer forskellige situationer, som kan opstå på en bustur. Med deres mange års erfaring, vil de give alle passagerer den bedst mulige oplevelse.
Vi sætter stor ære i, at vores busser og chauffører altid fremstår præsentable – det er vores kendetegn.

Med base i Sydjylland henvender vi os først og fremmest til rejsende fra Jylland. Vi har en lang række opsamlingssteder i Østjylland, hvor de vigtigste er i byer som Vejen, Kolding, Esbjerg og Vejle. På konkret angivne steder opsamler vi rejsende, og herfra går turen til destinationer både i Danmark og ude i Europa. Hvad enten turen går til København på Sjælland eller til St. Johann i Østrig, er vores priser altid absolut konkurrencedygtige, og vi tilbyder som nævnt altid høj service og topkvalitet på rejsen. Velkommen hos Papuga A/S, vi glæder os til at betjene dig, uanset hvor turen går hen.

Ring til dit busselskab nu: 75 38 10 22 (Brørup) eller 40 58 20 20 (Kolding) Busselskaber i Danmark