Bustur

Vil du gerne på bustur til en destination i Danmark eller andetsteds i Europa?

Hos Papuga tilbyder vi en lang række af busture. Vi har noget for enhver smag, og hvad enten du gerne vil til julemarked i Berlin eller fra Jylland til København, kører vi dig trygt og sikkert frem til den ønskede destination. Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse, når du er med på en af vores busture, og det bærer vores service tydeligt præg af.

Alle vores chauffører er danske, og det samme gælder de rejseledere, der er med på vores busture. Hos os får du en god busrejse, hvor komfort, sikkerhed og service er i top.
 

Busture i Danmark

Vi henvender os især til rejsende, der foretrækker at starte deres bustur i Jylland. Med base i den sydlige del af Jylland har vi et stort antal af opsamlingssteder op gennem Jylland, så det er nemt for alle at komme med på vores ture. Hos os tør vi godt garantere dig en god busrejse - og en konkurrencedygtig pris.  

Tag et kig på vores store udvalg af busture til en lang række af destinationer i Europa og i Danmark. Vi vil meget gerne være med til at give dig en uforglemmelig rejse, som starter med en tur i en af vores moderne og komfortable busser. Lige fra du stiger på bussen, til du er fremme ved den ønskede destination.
 
 
 

Ring og hør mere om busture på: 75 38 10 22 (Brørup) eller 40 58 20 20 (Kolding)

Bustur i Jylland, Danmark og Europa