Modtag nyhedsmail fra Papuga

Rejsekalender

Få inspiration til din næste rejse i rejsekalenderen.

Kontakt

(+45) 75 38 10 22
post@papuga.dk
Man-fre: 09.00-16.00

Vil du kontaktes af os?
DankortMobilePay OnlineVisa

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os - PAPUGA A/S, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og en e-mailadresse. I nogle tilfælde har vi også brug for pas oplysninger samt fødselsdag-måned-år.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Papuga A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi indsamler personoplysninger via vores website, ved telefonisk samt ved personlig henvendelse, med henblik på at indgå og opfylde aftalen med dig, om den ydelse du gerne vil modtage fra os.

Den dataansvarlige på http://www.papuga.dk er Gitte Bjerby Papuga, Administration og kundeservice.

Oplysninger afgivet til Papuga A/S videregives ikke til tredjemand med mindre dette er nødvendigt for at opfylde den aftale vi har med dig som kunde, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Papuga A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: post@papuga.dk

Papuga A/S - Tømmervej 3 - 6650 Brørup - Telefon (+45) 75 38 10 22 - Fax (+45) 75 38 15 67 - E-mail post@papuga.dk - CVR 18636239
Sitemap

Design af Jacob Leander ApS