Modtag nyhedsmail fra Papuga

Rejsekalender

Få inspiration til din næste rejse i rejsekalenderen.

Kontakt

(+45) 75 38 10 22
post@papuga.dk
Man-fre: 09.00-16.00

Vil du kontaktes af os?
DankortMobilePay OnlineVisa

Turistbuschauffør med erfaring

Turistbuschauffør med erfaring
Vi søger en dygtig og fleksibel turistbuschauffør til blandet kørsel i ind- og udland.
Arbejdstiderne vil være varierende, men der vil være tale om en fuldtidsstilling.
Udgangspunkt er fra Papuga A/S i Brørup, samt Papuga A/S, Kolding og derfor vil det være et krav at du er bosiddende i lokalområdet.
Vi har brug for en medarbejder der kan trives med megen frihed under ansvar, og dermed har selvdisciplin og ikke er rådvild i kritiske situationer. Du skal være i stand til at træffe hurtige og rigtige beslutninger.
Du skal prioriterer kundeservice højt, er imødekommende og kan rumme alle typer mennesker. Du kan medvirke til og respektere en uformel omgangstone.
Derudover er du en rolig og afbalanceret chauffør, der er bevidst om sikkerhed og slid på bilerne. Ligeledes at du altid har rengjort din bus - både indvendig og udvendig. Du kan finde vej og køre økonomisk
Du skal gerne have kendskab til mail og kunne navigere rundt i Google Maps.
Krav:
Gyldigt erhvervskørekort til bus og gerne trailerkørekort.Gennemført lovpligtig EU efteruddannelse, samt gerne andre relevante kurser. Har gyldigt førerkort.Gyldig pas.Gyldigt blå sygesikringsbevis til erhverv. Kan fremvise ren straffeattest og underskrive børneattest. Sprogkundskaber – kan begå sig i udlandet.Det er væsentligt at du er fleksibel og er villig til at køre uden for almindelig arbejdstid og i weekenderne. Du skal have mulighed for og trives med sammenhængende udedage.
Du skal være en team player og være åben for nye arbejdsmetoder.
Vi er i vores højsæson nu og frem til uge 42. Du vil derfor kunne tjene hvad der kan svare til en årsløn i højsæsonen, og dermed nøjes med at køre lidt i ny og næ resten af året.
Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, så send din ansøgning til rekruttering@vejen.dk hurtigst muligt. Senest den 30. april.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Carsten Papuga på mail: carsten@papuga.dk eller tlf. 75 38 10 22
Papuga A/S - Tømmervej 3 - 6650 Brørup - Telefon (+45) 75 38 10 22 - Fax (+45) 75 38 15 67 - E-mail post@papuga.dk - CVR 18636239
Sitemap

Design af Jacob Leander ApS