Herunder kan du se vores moderne busser.

 

 

Lej en bus hos Papuga til alle formål.

 

Papuga udlejer busser med chauffør til ethvert formål. Vi sørger gerne for, at du og din forening kommer godt og sikkert afsted på jeres næste tur. Skal du arrangere buskørsel til en firmaudflugt, hjælper vi med planlægning at turen. Den store familieudflugt klarer vi også, når du lejer en bus hos os.

 

Vores turistbusser er fulde af behagelig komfort til dine gæster. En tur i en 4 stjernet bus til en god lejepris giver glade gæster og en tilfreds arrangør. Vores busser er samtidig både driftssikre og pæne at se på samt rengjorte og klargjorte. Så tøv ikke, lej en turistbus og få en uforglemmelig tur til en god pris.

 

Vi er stolte både af vores busser og vores chauffører, hvilket sikrer dig en god oplevelse ved busudlejning hos os. Du er altid velkommen til at henvende dig for et uforpligtende tilbud.

Med vores store udvalg af turistbusser kan vi også tage os af buskørsel for skoler, børnehaver og andre institutioner. Kontakt os, når du har brug for at leje en turistbus billigt. Vi giver dig et godt tilbud på en billig leje af bus med chauffør.

 

Papuga hører til i Sønderjylland i nærheden af Kolding, Esbjerg, Vejle og Fredericia; men vi løser gerne busleje opgaver over et større område i Jylland.

 

Vores Papuga busser købes fabriksnye. Herved præger vi dem både ind- og udvendigt fra starten. Foruden at opfylde myndighedernes krav, tilgodeses vores krav til optimal indretning og komfort - til gavn for vores kunder. Vi lader busserne male i iøjnefaldende farver. Det gør os genkendelige.


På vort eget værksted sørger mekanikerne for løbende vedligeholdelse. En vedligeholdelse, der prioriteres højt hos Papuga, så vores busser kan forblive driftssikre og præsentable.

 

Ring og få en pris nu. (+45) 75 38 10 22, eller bestil tilbud her: